Hapje van Varkenshaasje van Slagersvarken met brie en spek
|
20 min
4 pers.
Aperitief
Ingrediënten
1 varkenshaasje van Slagersvarken • 2 el olijfolie •
peper • stuk brie • 200 g sneetjes gerookt spek
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Snijd het varkenshaasje in sneetjes van 1,5 à 2 cm dikte. Smeer het varkenshaasje in met olijfolie en kruid met peper. Snijd evenveel plakjes brie van dezelfde grootte.
- Verhit een braadpan op hoog vuur en schroei de sneetjes varkenshaas. Ongeveer 1 minuut aan elke kant. Haal ze dan uit de pan.
- Neem een sneetje spek, leg in het midden een sneetje varkenshaas, doe er een plakje brie bovenop en vouw dicht. Zet vast met een prikker.
- Schik de hapjes op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats gedurende 8 à 10 minuten in de oven.
Vergeet uw lijstje niet
Boodschappenlijstje afdrukken
Het overkomt ons allemaal wel eens. Na een lang bezoek aan de winkel begint u aan het eten en ja hoor... u bent de boter vergeten!
Zelf geen kok?
Stuur recept naar uw vriend(in)
U bent een vleesliefhebber, maar wanneer je zelf probeert te koken bak je er niets van? Nodig jezelf ergens uit en stuur alvast het recept door.
Sharing is caring
Delen op sociale media
Toon aan je vrienden dat je hen graag hebt en deel dit prachtig recept met hen! Wie weet wordt je al snel uitgenodigd...
Slagersvarken dichtbij?
Zoek slagers in uw omgeving
Met onze “In uw buurt” zoekfunctie kan u alle slagers terugvinden die Slagersvarken aanbieden.